Mycket att göra

Efter flera år med en längtan och en lust att utvecklas och lära mig nya saker så har jag äntligen tagit mig i kragen.

Jag fick absolut mitt behovet dämpat när jag var sjuk och det var dax för dialys. Allt nytt med sjukdomen var ovant, jobbigt, struligt och väldigt lärorikt.

Sedan slutet av januari så har jag studerat vid sidan av jobb. Det är ovant, jobbigt, struligt men samtidigt så väldigt lärorikt. Min erfarenhet av att studera är från grundskolan och gymnasietiden, vilket är hyfsat många år sedan och på den tiden var jag inte motiverad.

Bara att lära känna de övriga deltagarna är en sporre i sig. Att lyssna på lärarna som förklarar olika benämningar, formler och modeller samtidigt som jag/vi skall komma ihåg när och hur de skall användas. Att därefter avsluta med grupparbete där vi skall träna på att använda det vi har gått igenom. En riktigt skön känsla är när jag märker att den tiden som jag lägger ned på självstudierna ger så mycket på lektionerna.

Jaha vad blir du efter utbildningen då? är en ganska vanlig fråga som jag får när jag berättat att jag studerar. Efter utbildningen så har jag mer kunskap helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s