Det ska va gott att leva….

Efter ett ganska intensivt första halvår med både jobb och studier för min del, jobbet för hustrun och skolan för grabben så var semestern mer välkommen än tidigare år. Inga direkta planer på vad som skulle ske på semestern förutom några dagsturer till bl.a. Köpenhamn, Österlen och Göteborg.

Inför sista jobbveckan så kollade vi runt lite på vad vi kunde göra i Sverige men inget lockade tillräckligt mycket, antingen var det bara en av oss som ville göra det eller så var det för dyrt.

Sista jobbveckan började och allt som behövs avslutas innan semester var i full gång.

Min fru hade kollat på lite resor till medelhavet och när hon hittade något av intresse så skickade hon sms för att se vilken reaktion hon fick från mig.

Jag har aldrig tidigare varit utomlands på min sommarsemester. Sverige är för vackert att lämna denna tid tycker jag samt att boosten från solen gör sig ännu bättre de månader då vi har sämre väder.

Men faktiskt så kändes det mycket lockande att åka iväg trots allt. Trots att vi har haft så bra väder som vi haft så skulle en resa till medelhavet bli bra. Några dagar efter den var beställd så var det dax för sol och bad på Mallorca.

Efter snart en vecka med mycket sol och bad, en flaska solskyddsfaktor 50 tömd, en värme som jag aldrig tidigare upplevt, flaskvatten i mängder samt god mat och dryck så har vi laddat batterierna för att komma hem och fortsätta vår semester.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s